Makaron świderki z czerwonej soczewicy 250g - Bartolini Opinie
Bezglutenowy, niskokaloryczny makaron dla miłośników połączenie tradycji z nowoczesnością. Makaron przygotowany został z mąki z czerwonej ciecierzycy w formie świderków (fusilli) w czerwonym, efektownie wyglądającym w różnych daniach kolorze.
Makaron ten charakteryzuje się dużą zawartością wartości odżywczych: białka, błonnika, witamin i minerałów. Idealny dla osób kochających dania z makaronem i będących na diecie bezglutenowej. Wśród makaronów wyróżnia się dużą zawartością białka.
Doskonały do makaronów z sosem warzywnym lub mięsnym, dodatek do zup, zapiekanek i sałatek makaronowych.
Producent makaronu, Bartolini to firma polska łącząca tradycję i nowoczesne rozwiązania technologiczne, która produkuje i sprzedaje makarony już od 25 lat.
Makaron świdrzaki 250g KIDS (dla dzieci) - Bartolini Opinie
Makaron Świdraki to makaron w kształcie świderków, który przygotowany został z myślą o najmłodszych. Makaron dzięki dodanych do niego suszonych pomidorów, buraków, szpinaku i kurkumy jest zdrowy, kolorowy, wygląda bardzo apetycznie i jest chętnie zjadany przed najmłodszych.
Świdraki zostały przygotowane z pszenicy odmiany durum, która zawiera wiele cennych wartości odżywczych.
Idealny jako dodatek do zup sosów warzywnych i mięsnych, zapiekanek, sałatek makaronowych.
Makaron zwierzaki 250g KIDS (dla dzieci) - Bartolini Opinie
Makaron Zwierzaki to nie tylko ulubione makaron dzieci, ale również dawka energii, witamin i minerałów. Makaron w kształcie różnych zwierzątek dzięki dodanych do niego suszonych pomidorów, buraków, szpinaku i kurkumy jest zdrowy, kolorowy i chętnie zjadany przed najmłodszych.
Makaron Zwierzaki został przygotowane z pszenicy odmiany durum, która zawiera wiele cennych wartości odżywczych.
Idealny jako dodatek do zup sosów warzywnych i mięsnych, zapiekanek, makaronowych sałatek. Może być podawana na słodko z owocami i jogurtem lub śmietanką.
Makaron świderki z zielonego groszku 250g - Bartolini Opinie
Bezglutenowy makaron dla miłośników połączenie tradycji z nowoczesnością. Makaron przygotowany został z mąki z zielonego groszku w formie świderków (fusilli) w zielonym, efektownie wyglądającym w różnych daniach kolorze.
Makaron ten charakteryzuje się niską kalorycznością oraz dużą zawartością wartości odżywczych: białka, błonnika, witamin i minerałów. Idealny dla osób kochających dania z makaronem i będących na diecie bezglutenowej. Wśród makaronów wyróżnia się dużą zawartością białka.
Doskonały do makaronów z sosem warzywnym lub mięsnym, dodatek do zup, zapiekanek i sałatek makaronowych.
Producent makaronu, Bartolini to firma polska łącząca tradycję i nowoczesne rozwiązania technologiczne, która produkuje i sprzedaje makarony już od 25 lat.