PEKTYNA do wyrobów domowych przetworów 24g - Celiko Opinie
Pektyna to naturalnie występujący w owocach składnik, który dzięki właściwościom żelującym i wiążącym w środowisku kwaśnym jest niezastąpiony w domowych i przemysłowych przetworach. Doskonale sprawdza się w przygotowywaniu dżemów, galaretek, konfitur i marmolad, nadając im idealną konsystencję.
Naturalny sposób na doskonałe przetwory owocowe i warzywne!
Ciasto kruche bezglutenowe 200g - Celiko Opinie
Celiko Wyśmienite Ciasto Kruche: Bezglutenowa mieszanka w proszku do szybkiego i łatwego przygotowania idealnie kruchych spodów, herbatników i ciasteczek. Produkt odpowiedni dla wegan, wytworzony z wysokiej jakości składników z gwarancją braku glutenu. Celiko, polski lider w produkcji bezglutenowych mieszanek od 1984 roku, zapewnia doskonały efekt wypieków dla osób na dietach eliminacyjnych.
Muffiny klasyczne bezglutenowe 280g - Celiko Opinie
Bezglutenowa mieszanka w proszku do łatwego i radosnego wypieku pysznych muffinów. Idealna do wspólnego pieczenia z rodziną i przyjaciółmi. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan, wytworzony z wysokiej jakości składników z gwarancją braku glutenu. Celiko, ekspert w pieczeniu bezglutenowym od 1984 roku, zapewnia znakomity smak na każdą okazję.
Mieszanka mąk uniwersalna bezglutenowa 200g - Celiko Opinie
Celiko Doskonała i Bezglutenowa Uniwersalna Mieszanka Mąk: Wielofunkcyjna, bezglutenowa mieszanka mąk idealna do przygotowania tortilli, kopytek, klusek, pierogów, domowego makaronu, naleśników, a nawet ciasta parzonego. Produkt wytworzony z wysokiej jakości składników z gwarancją braku glutenu. Celiko, polski pionier w produkcji bezglutenowych mieszanek od 1984 roku, zapewnia wszechstronność i bezpieczeństwo dla osób na dietach eliminacyjnych.
Dżemofix środek żelujący do przetworów 3:1 40g - Celiko Opinie
Dżemofix Celiko - środek żelujący 3:1 - to produkt dla wszystkich ceniących pyszne, naturalne, domowe przetwory - dżemy i konfitury - także w wersji niskosłodzonej. Jest oparty na naturalnej pektynie. Zapobiega pleśnieniu.
Na 1 kg owoców + 0,3 kg cukru.