Miód Manuka MGO 400+ 500 g - - HECADI Opinie

Miód pochodzący z Nowej Zelandii. Wyróżnia się wysoką zawartością związku metyloglioksal. Jest to związek charakterystyczny dla miodów pochodzących z nowozelandzkich nektarów. Stężenie metyloglioksalu wynosi min. 400 mg MGO/ kg. Ciemne opakowanie, w którym znajduje się miód chroni przed działaniem promieni słonecznych, dzięki czemu zostają zachowane substancje odżywcze.Miody manuka to świetne uzupełnienie zdrowej diety.

Miód Manuka MGO 400+ 250 g - - HECADI Opinie

Miód pochodzący z Nowej Zelandii. Wyróżnia się wysoką zawartością związku metyloglioksal. Jest to związek charakterystyczny dla miodów pochodzących z nowozelandzkich nektarów. Stężenie metyloglioksalu wynosi min. 400 mg MGO/ kg. Ciemne opakowanie, w którym znajduje się miód chroni przed działaniem promieni słonecznych, dzięki czemu zostają zachowane substancje odżywcze.Miody manuka to świetne uzupełnienie zdrowej diety.

Miód Manuka MGO 550+ 500 g - - HECADI Opinie

Miód pochodzący z Nowej Zelandii, zawierający najwyższa zawartość metyloglioksalu. Jest to związek charakterystyczny dla miodów pochodzących z nowozelandzkich nektarów. Stężenie metyloglioksalu wynosi min. 550 mg MGO/ kg. Ciemne opakowanie, w którym znajduje się miód chroni przed działaniem promieni słonecznych, dzięki czemu zostają zachowane substancje odżywcze.Miody manuka to świetne uzupełnienie zdrowej diety.